Evenementen

World Telecommunication and Information Society Day 2021

17 mei 2021

TAS ondersteunt het UP STREAMING project van Probitas t.b.v. het binnenlands onderwijs i.v.m. World Telecommunication and Information Society Day 2021 (WTISD 2021)
Fijne Wereld Telecomdag!

Wereld Telecom dag

17 mei 2019

Wereld Telecom Dag/ World Telecommunication and Information Society Day (WTISD)

Het doel van de Wereld Telecom Dag is om het bewustzijn te vergroten van de mogelijkheden die het gebruik van internet en andere informatie- en communicatietechnologieën (ICT) voor samenlevingen en economieën kan bieden, evenals manieren om de digitale kloof te helpen overbruggen

17 mei is de herdenking van de ondertekening van de eerste internationale telegraafovereenkomst en de oprichting van de Internationale Telecommunicatie-unie (ITU). Het bestaan ​​van de Werelddag voor Telecommunicatie en Informatiemaatschappij, wordt jaarlijks sinds 1969 gevierd. Ook in dit kader organiseert de TAS jaarlijks activiteiten, hetzij intern met en voor het personeel, maar ook in de vorm van een schenking aan een sociaal project/ instelling of een school.

International Girls in ICT day

International Girls in ICT day

25 april 2019

International Girls in ICT Day, an initiative backed by all ITU Member States in ITU Plenipotentiary Resolution 70 (Rev. Dubai, 2018), aims to encourage and empower girls and young women to consider studies and car​eers in the growing field of ICTs,​ enabling both girls and technology companies to reap the benefits of greater female participation in the ICT sector.

LOCATIE : TAS
TIJD        : 10:00uur